Greenhil Road 01

Our own home, that we have extended over a number of years to accommodate our growing family. The first phase was for the seemingly relatively simple requirement for an additional bedroom by infilling the "missing corner" of the “L” shaped plan of this 1950s detached house. However, wanting to capture the spectacular views out over...

Andover Road

Asked to create an extension with a distinctive contemporary character, the two storey rear extension provides both open plan accommodation on the ground floor and additional bedrooms above, overlooking the rear garden. Two interlocking render "L's" set at a slight skew to one another, frame the views out and "contain" an exciting palette of materials,...

Andover Road North

An elegant single storey rear extension provides a new kitchen / dining / family space and opens this house up onto the garden. The new ceiling is set at 3m to maximise the sense of space and light within the extension and the full height glazing along with flush threshold detailing enhances the connection to...

Cheriton Road

A combination of traditional materials and modern detailing characterise the design of this elegant rear extension that compliments the original dwelling whilst providing much enlarged open plan family space. Once inside, the raised ceiling height of the extension, combined with full height sliding doors and rooflights creates a light filled contemporary interior for this family,...

Stoney Court

“Opening up to the garden” and “bringing in light” was the brief for this ground floor rear extension. The original house is set at the end of a small cul-de-sac, tucked away in the corner of this 1980s development. The challenge was to make the new kitchen and dining space address the L-shaped garden. Our...

Fordington Avenue

The project was for the complete remodelling of this semi-detached dwelling, incorporating a single storey rear extension, 2 storey side extension and loft conversion. Internally we have created light open plan spaces with a contemporary but comfortable feel. A palette of natural materials and colours were taken through the house from hallway to bathrooms creating...

Chilbolton Avenue

The original brief to extend the rear of this 1950s detached dwelling but developed into the complete remodelling of the house and allowed us to also unify the various previous extensions. The key move was the creation of a new centre to the house, with the existing staircase revamped to connect the new spacious hall...

Whiteshute Lane

Located on a narrow road and partly obscured by trees, the original project was to enlarge a dated 1950′s bungalow. Through consultation with the local planners, a scheme emerged to create what appears to be a completely new house, but in reality is part extension and part remodelling of the existing. A "wrap around" extension...

Scroll to top